Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 
 

Coatingsystemen door Vochtschadeherstel NL B.V.

Balkonvloeren, galerijvloeren, vloeren van garages, etc. vragen na enige tijd van gebruik om onderhoud. Vochtschadeherstel Nederland kan voor u een inspectie en inventarisatie verzorgen waarbij wij niet alleen letten op de ondergrond maar vooral ook de aansluitdetails. Na de gehouden inspectie verwerken wij de gegevens en bieden u een offerte op maat aan.

Vloercoating
U kunt uw vloer optimaal beschermen door er een coating overheen aan te laten brengen. Er wordt in dit geval een dunne kunststof toplaag van blanke of gepigmenteerde kunsthars over uw bestaande vloer aangebracht.

Voordelen;
Zeer slijtvast
Vocht -en vuilwerend
Naad- en porieloos
Onderhoudsvriendelijk
meestal ook een stukje goedkoper dan een gietvloer en daardoor prijstechnisch zeer interessant

De vloercoating kan nagenoeg op iedere ondergrond aangebracht worden, maar is het meest geschikt voor ondervloeren van cement en beton
Voordat de coating aangebracht kan worden moet de ondergrond eerst voorbewerkt worden.

Voercoating is kan in een egale kleur worden aangebracht of voor zien van decoratie chip.

Gietvloeren
Een ander systeem is het aanbrengen van een polyurethaan (PU) gietvloer. De vloer is dan niet hard en koud, maar veerkrachtig en passend in elk interieur.
de gietvloer is perfect inzetbaar als bedrijfsvloer, kenmerken zijn;
Zeer korte droogtijd
Zwaar belastbaar, Slijtvast
Naadloos en vloeistofdicht
Stofvrij

Epoxyvloeren
Epoxy is twee maal zo sterk als beton maar ook een stuk lichter qua gewicht en kunnen op vrijwel iedere ondergrond worden aangelegd.

Kenmerken zijn;
Epoxyvloeren zijn bestand tegen zuren, chemicaliën, oliën
Vloeistofdicht en stootvast.
makkelijk schoon te maken en hygiënisch.

Offerte opvragen?

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren