Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 
 

Lekkende doorvoeren

In elke woning zijn leidingen aanwezig, die van buiten naar binnen zijn aangebracht. Als de doorvoer gaat lekken zorgt dit voor wateroverlast en kan zelfs de leiding aantasten.

Tijdens de nieuwbouw of later tijdens verbouwingen zijn doorvoeren voor diverse leidingen aangebracht. Door verschillende factoren, waaronder het ontstaan van scheuren, ouderdom van metselwerk, of het krimpen en uitzetten van leidingen, kan lekkage ontstaan. Vochtschadeherstel Nederland kan deze doorvoeren permanent voor u afdichten.


Vaak is het repareren van lekkende doorvoeren slechts één van de stappen bij het waterdicht maken van een kelder.
Vochtschadeherstel Nederland kan een totaal oplossing bieden zodat wateroverlast, vocht en schimmels verleden tijd zijn!

Meer weten?

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren