Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 
 

Wie is Vochtschadeherstel NL?

Welkom bij Vochtschadeherstel Nederland, een gespecialiseerde organisatie die voor een brede doelgroep bereikbaar is. Wij werken door het hele land voor zowel particulieren als de professionele markt zoals Vve beheer, aannemers, schade-expertisebureaus, woningcorporaties en verzekeringsmaatschappijen.

Waar wij in 2001 gestart zijn als bouwbedrijf hebben wij ons in de loop der jaren gespecialiseerd in het waterdicht maken van kelders en vochtbestrijding. Hierdoor hebben wij de overstap gemaakt naar Vochtschadeherstel Nederland een herkenbare naam.
Wij hebben ook de expertise in huis om coatingsystemen aan te brengen en kunnen een kelder volledig ombouwen tot een bruikbare ruimte. (kijk eens bij onze projecten)

Onze specialisten hebben goede productkennis die regelmatig wordt herhaald en vernieuwd. Zij zijn VCA gecertificeerd en kunnen u door hun jarenlange ervaring een advies op maat geven.

Meer weten?

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren